Op onze open dagen voorzien wij u van de laatst beschikbare informatie

Licentie verlengen

Kennisbijeenkomsten

Ook dit jaar willen wij, u de mogelijkheid bieden om onze demovelden te komen bezoeken. Tijdens deze bijeenkomsten bieden wij u tevens de mogelijkheid om een punt te behalen voor uw bewijs van vakbekwaamheid.

De laatste jaren zijn de eisen van bureau erkenningen strenger geworden. En kunnen wij maar een beperkte hoeveelheid personen ontvangen tijdens de bijeenkomst. Daarom is het noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeld voor de bijeenkomst van uw keuze. Dit geldt voor iedereen die het demoveld wil bezoeken, dus ook als u geen gebruik maakt van de mogelijkheid om uw licentie te verlengen, dan is opgave voor de betreffende bijeenkomst alsnog verplicht. Maar er zijn dan geen kosten verbonden aan uw deelname. 

Mocht u bij het aanmelden aangeven contactpersoon te zijn en u wilt ook deelnemen. Dan verzoeken wij u om zich ook als deelnemer op te geven.

Ook verzoeken wij u vriendelijk toch dringend om een half uur voor aanvang van de bijeenkomst aanwezig te zijn. Dit zodat wij op tijd kunnen starten met het programma. U dient naar de bijeenkomst de reserveringsbevestiging mee te nemen die u via de mail ontvangt na opgave.

Als u ook uw bewijs van vakbekwaamheid wilt verlengen, dient u tevens uw geldige bewijs van vakbekwaamheid (pasje) mee te nemen.

Het aantal deelnemers die wij toe kunnen laten voor de bijeenkomsten is beperkt, dus geef u snel op. Let op: Vol is Vol. Mocht u na opgave onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn. Laat ons dit dan weten. Wij kunnen een ander dan alsnog de mogelijkheid bieden om deel te nemen.

Bijeenkomsten

In januari/februari 2024 zullen wij weer diverse licentieverlengingsbijeenkomsten organiseren met veel verschillende thema’s. Zowel voor de licentie Adviseren gewasbescherming, Distribueren Bestrijdingsmiddelen, Bedrijfsvoeren Gewasbescherming en Uitvoeren gewasbescherming.

Mocht u voor 1 januari 2024 nog een punt moeten behalen voor 1 van bovenstaande bewijs van vakbekwaamheden. Dan verwijzen wij u naar de site van TerraNext. Zij organiseren nog een beperkt aantal bijeenkomsten.

Klik hier voor de reserveringspagina van TerraNext. Hier kunt u zich opgeven voor de verlengingsbijeenkomst van uw keuze.

Momenteel hebben wij 1 definitieve data voor diegene van u, die in het bezit zijn van een bewijs van vakbekwaamheid Distribueren Bestrijdingsmiddelen. Op 18 januari zullen wij bij van der Valk in Assen hiervoor een bijeenkomst organiseren. Opgave is nu nog niet mogelijk maar dit kan op zeer korte termijn.

U kunt altijd uw licentie digitaal verlengen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Digitaal verlengen.

Klik hier voor een directe link.

In onderstaand schema staan de verplichte en vrije keuzes voor het verlengen van uw licentie.

Let op: De vrije keuze voor adviseren kan alleen worden gezocht in de competentie adviseren.
Dus het thema Adviseren Teelt, Onderzoek & Innovatie en Kennis & Informatieoverdracht.

Voor de licentie uitvoeren en bedrijfsvoeren geldt, dat de vrije keus is in te vullen met Veiligheid en techniek, Teelt en Transport & opslag.
Bij de bijeenkomsten die worden verzorgd met de thema’s voor Adviseren gewasbescherming,
kunt u GEEN punt halen voor uw bewijs van vakbekwaamheid uitvoeren- en bedrijfsvoeren gewasbescherming.

Uitvoeren- en Bedrijfsvoeren gewasbescherming

Voor diegene die in het bezit zijn van een pas uitvoeren- of bedrijfsvoeren gewasbescherming bestaat er ook nog de mogelijkheid om digitaal te verlengen.

U kunt digitaal verlengen via Land- en Tuinbouwcursussen. Klik hier voor meer informatie.
Als klant van WPA-Robertus krijgt u korting bij deelname. (Alleen verlengen Uitvoeren- en bedrijfsvoeren gewasbescherming en KBA)

Impressie graan- en maisdemovelden voorgaande jaren