Cursussen en verlengingen KBA

Geschreven op 05 oktober 2017.

TerraNext start met cursussen en verlengingen KBA

 

Knaagdierbeheersing agrarische bedrijven (KBA)

Sinds 1 juli 2015 hebben boeren voor het bestrijden van muizen en ratten binnen bedrijfsgebouwen een bewijs van vakbekwaamheid nodig. Dit kan zonder examen als aanvulling op de bestaande vakbekwaamheden en moet met examen voor mensen die geen andere vakbekwaamheid hebben.

Naast diegene van u die een cursus KBA willen gaan volgen om een aantekening KBA op uw bewijs van vakbekwaamheid bijgeschreven te krijgen. Is er ook een grote groep die inmiddels een verlengingsbijeenkomst dient te volgen om zijn/haar KBA aantekening op het bewijs van vakbekwaamheid te behouden.

Vanaf half oktober biedt TerraNext u de mogelijkheid om op verschillende locaties een cursus of verlengingsbijeenkomst KBA te gaan volgen. Er zijn al een aantal data en locaties bekend. Deze zijn nu nog voornamelijk in het noordelijk deel van ons werkgebied, maar zullen z.s.m. worden aangevuld. met andere locaties en data.
Als u zich wilt opgeven voor één van deze bijeenkomsten, dan kunt u dit doen door naar: www.terrawinkel.nl/kba te gaan. Hier staan alle geplande bijeenkomsten van TerraNext vermeld. 

Let op: Mocht er geen bijeenkomst bij u in de regio worden aangeboden of past u de geplande datum niet. Kijk dan op een later tijdstip nogmaals op de site. De data en locaties zullen steeds weer opnieuw worden aangevuld.