Cursus uitvoeren- en of bedrijfsvoeren gewasbescherming

Graag willen wij u op de hoogte brengen van het volgende. Voor diegene die zijn/haar licentie heeft laten verlopen of een licentie uitvoeren- en of bedrijfsvoeren gewasbescherming wil behalen, biedt TerraNext u de mogelijkheid om binnenkort een cursus te volgen.
Het gaat om een tweetal cursussen één cursus uitvoeren gewasbescherming (licentie 1). Deze zal worden gehouden in de maand november 2023 en één cursus bedrijfsvoeren gewasbescherming (licentie 2), die zal worden gehouden eind november en begin december 2023. De cursussen zijn zo gepland dat u indien gewenst, deze beide achter elkaar kunt volgen.

Voor beide cursussen geldt dat de cursusduur 4 dagen is. De laatste dag zal het examen plaatsvinden. Voor beide cursussen zijn nog plekken beschikbaar.

Uitvoeren gewasbescherming
De cursus uitvoeren gewasbescherming zal plaatsvinden op de volgende data:
Donderdag 2, 9, 16 en 23 november 2023.

Deze cursus is bedoeld voor:

  • Mensen die gewasbeschermingsmiddelen toepassen in opdracht van een ander, mits een derde persoon aanwezig of beschikbaar is die beschikt over Bedrijfsvoeren Gewasbescherming.
  • Agrariërs die gewasbeschermingsmiddelen toepassen en geboren zijn voor
    01-01-1996, mits zij geen personeel in dienst hebben die gewasbeschermingsmiddelen toepassen.
  • Personen die de licentie Bedrijfsvoeren Gewasbescherming willen halen dienen eerst deze licentie (Uitvoeren Gewasbescherming) te behalen.

De cursus zal worden gehouden op de locatie van Terra in Eelde
Adres: Burgemeester Legroweg 29, 9761 TA Eelde

U kunt zich voor de cursus uitvoeren gewasbescherming rechtstreeks opgeven bij TerraNext. Door op de onderstaande link te klikken. U komt dan terecht op de aanmeldpagina van TerraNext. Als u zich of één van uw medewerkers wilt opgeven voor de cursus klik dan hier. De cursus kost € 580,- BTW vrij, inclusief lunch.
Wilt u eerst meer informatie klik hier. Hier vindt u ook het telefoonnummer van de heer F. Kupers. Hij kan u meer vertellen over de inhoud van de cursus.

Bedrijfsvoeren gewasbescherming
De cursus bedrijfsvoeren vindt op de volgende data plaats:
Donderdag 30 november, 7, 14 en 21 december 2023.

Deze cursus is bedoeld voor:

  • Bedrijfseigenaren die op een professionele manier gebruik maken van chemische gewasbeschermingsmiddelen en die zijn geboren op of na 01-01-1996
  • Bedrijfseigenaren die op een professionele manier gebruik maken van chemische gewasbeschermingsmiddelen die geboren zijn voor 01-01-1996 en personeel in dienst hebben die gewasbeschermingsmiddelen toepassen.

De cursus zal worden gehouden op de locatie van Terra in Eelde
Adres: Burgemeester Legroweg 29, 9761 TA Eelde

U kunt zich voor de cursus bedrijfsvoeren gewasbescherming rechtstreeks opgeven bij TerraNext. Door op de onderstaande link te klikken. U komt dan terecht op de aanmeldpagina van TerraNext. Als u zich of één van uw medewerkers wilt opgeven voor de cursus klik dan hier. De cursus kost € 580,- BTW vrij, inclusief lunch.
Wilt u eerst meer informatie klik hier. Hier vindt u ook het telefoonnummer van de heer F. Kupers. Hij kan u meer vertellen over de inhoud van de cursus.

De gehele organisatie van beide cursussen is in handen van TerraNext, wij verzoeken u dan ook om bij vragen contact met hen op te nemen.
De benodigde gegevens zijn te vinden op de site van TerraNext waar de linken op deze pagina u naar toe verwijzen.