Verlengingsbijeenkomst Adviseren gewasbescherming

Diegene van u die eind 2018 op basis van hun licentie bedrijfsvoeren gewasbescherming hun Bewijs van Vakbekwaamheid Adviseren Gewasbescherming hebben aangevraagd, willen wij attenderen op het volgende:

De licenties die in deze periode zijn uitgegeven lopen allemaal van 1 januari 2019 tot 1 januari 2024. Dit betekent dat u voor het eind van 2023 alle benodigde verlengingsbijeenkomsten moet hebben gevolgd, anders verloopt u licentie.

Dus wij verzoeken u dit tijdig te checken. Mocht u nog niet alle benodigde bijeenkomsten hebben gevolgd, dan heeft u hier in 2023 nog de mogelijkheid voor. Dus check dit op tijd!

Als u wilt weten welke verlengingsbijeenkomsten u moet volgen dan verwijzen wij u naar onze pagina, bewijs van vakbekwaamheid. Klik hier voor een directe link.

Door op de site van bureau erkenningen in te loggen, kan u zien welke bijeenkomsten met welk thema u nog dient te volgen.
Klik hier voor een directe link naar de website van bureau erkenningen

Mocht u uw licentie adviseren gewasbescherming nog kunnen verlengen door een verlengingsbijeenkomst kennis- en informatieoverdracht te volgen, dan verwijzen wij u naar TerraNext. Zij organiseren op 22 december 2023 verlengingsbijeenkomst met dit thema.

Thema: Kennis- en informatie overdracht
Kosten: €90,- excl. btw
Datum: vrijdag 22 december 2023
Locatie: AOC Terra MBO Meppel, Werkhorst 56, 7944 AV Meppel
Tijdstip: 13.00 uur t/m 15.30 uur

U kunt zich hiervoor opgeven door naar de reserveringssite van TerraNext te gaan. Klik hier voor een directe link naar deze pagina. Let op: Hier staan meerdere bijeenkomsten waar u zich voor op kunt geven. Kies de juiste bijeenkomst van uw keuze.

De gehele organisatie is in handen van TerraNext, wij verzoeken u dan ook om bij vragen contact met hen op te nemen.