Verlengingsbijeenkomst Transport en opslag

Diegene van u die eind 2018 op basis van hun licentie bedrijfsvoeren gewasbescherming + distribueren bestrijdingsmiddelen hun Bewijs van Vakbekwaamheid Adviseren Gewasbescherming hebben aangevraagd en daarmee ook een aparte pas Distribueren bestrijdingsmiddelen hebben ontvangen, willen wij attenderen op het volgende:

De licenties die in deze periode zijn uitgegeven lopen allemaal van 1 januari 2019 tot 1 januari 2024. Dit betekent dat u voor het eind van 2023 alle benodigde verlengingsbijeenkomsten moet hebben gevolgd, anders verloopt u licentie.

Dus wij verzoeken u dit tijdig te checken. Mocht u nog niet alle benodigde bijeenkomsten hebben gevolgd, dan heeft u hier in 2023 nog de mogelijkheid voor. Dus check dit op tijd!

Door op de site van bureau erkenningen in te loggen, kan u zien of u alle benodigde bijeenkomsten heeft gevolgd.
Klik hier voor een directe link naar de website van bureau erkenningen

Let op: Voorheen was het volgen van één verlengingsbijeenkomst Transport en opslag in de vijf jaar voldoende. Bij uw aparte pas Distribueren die u heeft ontvangen naar aanleiding van het aanvragen van uw pas Adviseren gewasbescherming moet u twee bijeenkomsten volgen in de vijf jaar. 

Mocht u uw licentie Distribueren gewasbescherming nog willen verlengen door een verlengingsbijeenkomst transport en opslag te volgen, dan verwijzen wij u naar TerraNext.

Zij organiseren op 22 december 2023 verlengingsbijeenkomst met dit thema.

Thema: Transport en opslag
Kosten: €98,- excl. btw
Datum: vrijdag 22 december 2023
Locatie: AOC Terra MBO Meppel, Werkhorst 56, 7944 AV Meppel
Tijdstip: 9.30 uur t/m 12.00 uur

BOVENSTAANDE BIJEENKOMST IS HELAAS VOL, EXTRA DATUM ZIE HIERONDER

Thema: Transport en opslag
Kosten: €98,- excl. btw
Datum: Donderdag 21 december 2023
Locatie: AOC Terra MBO Meppel, Werkhorst 56, 7944 AV Meppel
Tijdstip: 9.30 uur t/m 12.00 uur

U kunt zich hiervoor opgeven door naar de reserveringssite van TerraNext te gaan. Klik hier voor een directe link naar deze pagina. Let op: Hier staan meerdere bijeenkomsten waar u zich voor op kunt geven. Kies de juiste bijeenkomst van uw keuze.

De gehele organisatie is in handen van TerraNext, wij verzoeken u dan ook om bij vragen contact met hen op te nemen.