Licentieverlenging

Kennisbijeenkomsten 2018

 

WPA-Robertus organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten voor het behalen van een punt om uw Bewijs van Vakbekwaamheid (spuitlicentie) te verlengen. 

Wij nodigen u hierbij uit om het graandemoveld in Wirdum te komen bezoeken.
Hier hebt u ook de mogelijkheid een punt te behalen voor uw Bewijs van Vakbekwaamheid.

In verband met de steeds strengere eisen van Bureau Erkenningen en de naleving hiervan, is er een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Let op: VOL = VOL.

Tevens biedt TerraNext u het komende najaar de mogelijkheid om op verschillende locaties een cursus of verlengingsbijeenkomst KBA te gaan volgen. 

Voor ons graandemoveld geldt dat u de uitnodiging en het opgaveformulier kunt downloaden door achter de betreffende bijeenkomst van uw voorkeur op aanmelden te klikken. U krijgt dan de uitnodiging en het opgaveformulier in beeld. Wij verzoeken u zich ook op te geven als u niet meedoet aan de licentieverlenging, maar wel de bijeenkomst wilt bijwonen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Datum Locatie Plaats Aanvang Thema Aanmelden Nadruk
5 juli 2018 Kerkeweg 41 Wirdum (Gr.) 19.00 uur Teelt Aanmelden Akkerbouw
Divers Hier kunt u zich opgeven voor één
van de verlengingsbijeenkomsen KBA
    KBA Klik hier Knaagdierbeheersing
Agrarische bedrijven

 

Als u zich wilt opgeven voor één van de KBA bijeenkomsten, dan kunt u dit doen door onder aanmelden met als thema KBA te klikken. Hier staan alle geplande bijeenkomsten van TerraNext vermeld. 

Let op: Mocht er geen bijeenkomst bij u in de regio worden aangeboden of past u de geplande datum niet. Kijk dan op een later tijdstip nogmaals op de site. De data en locaties zullen steeds weer opnieuw worden aangevuld.

Onderstaand enkele foto's voor een impressie van de graan- en maisdemovelden van het afgelopen seizoen.