Licentieverlenging

Kennisbijeenkomsten 2019

WPA-Robertus organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten voor het behalen van een punt om uw Bewijs van Vakbekwaamheid (spuitlicentie) te verlengen. 

Ook in de afgelopen winterperiode hebben wij weer diverse bijeenkomsten georganiseerd. Voor de komende maanden staan er geen bijeenkomsten meer op het programma. In de loop van het seizoen zullen er diverse bijeenkomsten in het veld worden georganiseerd. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij u hiervann op de hoogte brengen. 

 

Datum Locatie Plaats Aanvang Thema Aanmelden Nadruk
Divers Hier kunt u zich opgeven voor één
van de verlengingsbijeenkomsen KBA
    KBA Klik hier Knaagdierbeheersing
Agrarische bedrijven

 

Tevens biedt TerraNext u het komende najaar de mogelijkheid om op verschillende locaties een cursus of verlengingsbijeenkomst KBA te gaan volgen. 

Als u zich wilt opgeven voor één van de KBA bijeenkomsten, dan kunt u dit doen door onder aanmelden met als thema KBA te klikken. Hier staan alle geplande bijeenkomsten van TerraNext vermeld. 

Let op: Mocht er geen bijeenkomst bij u in de regio worden aangeboden of past u de geplande datum niet. Kijk dan op een later tijdstip nogmaals op de site. De data en locaties zullen steeds weer opnieuw worden aangevuld.

Onderstaand enkele foto's voor een impressie van de graan- en maisdemovelden van het afgelopen seizoen.