Licentieverlenging

 

Ook dit jaar hebben wij meerdere graandemovelden in ons gebied aangelegd. Op ons demoveld In Finsterwolde bieden wij u woensdag 14 juli de mogelijkheid om het demoveld te bezoeken. Er bestaat deze middag niet de mogelijkheid een punt te behalen voor uw bewijs van vakbekwaamheid, maar wij menen u toch een interessante middag te kunnen bieden. 

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus, kunnen wij de bijeenkomst alleen door laten gaan, indien wij ons houden aan strikte voorwaarden. 

Op ons demoveld in Finsterwolde komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Rassendemo wintertarwe
  • Fungicidebestrijding en groeiregulatie wintertarwe
  • Duistbestrijding

In verband met Covid-19 maken wij dit jaar gebruik van een tijdslot. Wij mogen per tijdslot maar een beperkte hoeveelheid bezoekers ontvangen. Dit alles om de organisatie soepel te laten verlopen en aan alle veiligheidseisen te kunnen voldoen. Mocht het beschikbare tijdslot vol zijn, kijkt u dan op een later tijdstip nog eens. Wij zullen proberen dan nog een extra tijdslot toe te voegen.  

Wij kunnen u dan alleen maar ontvangen op het tijdstip waarvoor u zich heeft opgegeven. Wij verzoeken u een kwartier voor aanvang van het tijdstip zoals hieronder vermeld aanwezig te zijn. Dit om een grote toestroom te voorkomen. 

  Finsterwolde: geen licentieverlenging    
14 juli 2021 Demoveld Finsterwolde Kerkeweg, Finsterwolde 13.30 uur Klik hier

 

Als u op Klik hier drukt onder het kopje opgave, dan krijgt u onze vernieuwde opgavepagina te zien.Als u wilt deelnemen aan deze bijeenkomsten, dan is aanmelding voor de bijeenkomst verplicht. Opgave kan alleen digitaal. Na opgave ontvangt u per mail een reserveringsbevestiging, deze dient u mee te nemen naar de bijeenkomst.

Wij verzoeken u om kwartier voor aanvang aanwezig te zijn, zodat wij op tijd kunnen starten met het programma.

Wij behouden ons het recht voor om uw persoonsgegevens te gebruiken om bij een onverhoopte besmetting bezoekers snel te kunnen informeren. Ook zullen deze gegevens worden verstrekt aan de GGD.