Bewijzen van vakbekwaamheid gewasbescherming


Wpa-Robertus organiseert gedurende het jaar verschillende cursussen en licentieverlengingen t.b.v. de diverse "bewijzen van vakbekwaamheid gewasbescherming".
Voor het verlengen van deze vakbekwaamheidsbewijzen moeten er een aantal bijeenkomsten worden gevolgd, met een aantal verschillende thema's. Hieronder volgt een overzicht met de te volgen bijeenkomsten.

Verlengingseisen bewijs van vakbekwaamheid gewasbescherming

 *Als u naast een vakbekwaamheidsbewijs “Uitvoeren” ook nog een bewijs “Bedrijfsvoeren” heeft, is het voldoende alleen “Bedrijfsvoeren” te verlengen.

Verlengingseisen bewijs van vakbekwaamheid gewasbescherming + knaagdierbeheersing

De aantekening KBA is verplicht vanaf 1 juli 2015 op uw licentie wanneer u aan chemisch knaagdierbeheersing doet op uw eigen bedrijf. Vooruitlopend kunt u bij uw verlenging deze aantekening behalen door het volgen van een extra bijeenkomst over knaagdierbeheersing.

*Als u naast een vakbekwaamheidsbewijs “Uitvoeren + KBA” ook nog een bewijs “Bedrijfsvoeren + KBA” heeft, is het voldoende alleen “Bedrijfsvoeren” te verlengen.
** Het vakbekwaamheidsbewijs KBA-GB kan alleen behaald worden d.m.v. een examen. De opleiding KBA is een verplichte vooropleiding.
KBA-GB sluit de KBA bevoegdheid in.


Voor meer informatie over welke bijeenkomsten u nog dient te volgen, verwijzen wij u naar de site van Bureau Erkenningen.
Houdt hiervoor uw pasnummer bij de hand.

Klik hier voor een directe link naar erkenningen.nl