Welke bijeenkomsten moet ik volgen om mijn bewijs van vakbekwaamheid te verlengen?

Bewijs van vakbekwaamheid

Welke bijeenkomsten moet ik volgen om te verlengen?

WPA-Robertus organiseert gedurende het jaar verschillende cursussen en licentieverlengingen t.b.v. de diverse “bewijzen van vakbekwaamheid gewasbescherming”.
Voor het verlengen van deze vakbekwaamheidsbewijzen moeten er een aantal bijeenkomsten worden gevolgd,
met een aantal verschillende thema’s.

Hieronder volgt een overzicht met de te volgen bijeenkomsten.

Als u naast een vakbekwaamheidsbewijs “Uitvoeren Gewasbescherming” ook nog een bewijs “Bedrijfsvoeren Gewasbescherming” heeft, is het voldoende alleen “Bedrijfsvoeren Gewasbescherming” te verlengen.

Als u naast “Uitvoeren Gewasbescherming” en “Bedrijfsvoeren Gewasbescherming” ook nog een bewijs “Adviseren Gewasbescherming” heeft, is het voldoende alleen “Adviseren Gewasbescherming” te verlengen.

Let wel op: De twee bijeenkomsten die vallen onder vrije keuze voor Adviseren Gewasbescherming, dienen ook in de competentie Adviseren Gewasbescherming gevolgd te worden. Bijeenkomsten uit andere competenties tellen niet mee. Deze vrije keus mag dus alleen worden ingevuld met een extra bijeenkomst Adviseren Teelt, Onderzoek & Innovatie of Kennis & Informatieoverdracht.

Tevens kunnen de vrije keuzes voor de andere bewijs van vakbekwaamheden niet worden ingevuld met de bijeenkomsten die bestemd zijn voor Adviseren Gewasbescherming.

Controleer daarom altijd voor opgave wat u nog nodig bent en of hetgeen dat wordt aangeboden u ook de gewenste verlengingspunten oplevert.

Bureau Erkenningen
Voor meer informatie over welke bijeenkomsten u nog dient te volgen, verwijzen wij u naar de site van Bureau Erkenningen.
Klik hier voor een directe link naar erkenningen.nl